Banke i financijske institucije, vojska, policija

 

Sigurno kao Fort Knox!

Ne postoji branša koja je izložena sigurnosnom riziku kao što je bankarstvo: gotovinski novac je pohranjen u sefovima i blagajnama, trezorima, a podaci klijenata moraju biti, također, strogo zaštićeni. Istovremeno klijenti se u poslovnicama banaka moraju osjećati ugodno. Nužan je sistem zaključavanja koji nudi maksimalnu sigurnost, ali i komfor.
 

Vojska i policija raspolažu s osjetljivom opremom, oružjem i streljivom, ali i informacijama od nacionalne važnosti. Podrazumjeva se da moraju imati najbolje sigurnosno rješenje.
 

DOM elektronski sigurnosni sustavi

Uprava banke, odnosno zapovjednici imaju ovlast ući u sve prostorije u skladu sa svojim ovlastima i zaduženjima. Djelatnici smiju ići samo u pojedine prostore koju su nužni za obavljanje njihovih zadataka. Za svakog pojedinog djelatnika određuje se točno gdje može otvoriti vrata i u kojem vremenu (primjerice samo za vrijeme radnog vremena). Istovremeno, ne postoji bojazan da uslijed gubitka transpondera netko ga može zloupotrijebiti jer se odmah po prijavi gubitka briše iz upotrebe. Ne može biti jednostavnije i brže. Najviša otpornost na provalničke tehnike i jednostavnost upravljanja elektronskog sigurnosnog sustava je standard u DOM-u.
 

Ovlasti otvaranja u planu zaključavanja za svakog pojednica se mogu definirati do najmanjeg detalja. TITAN i DOM imaju rješenje za svaku situaciju na vratima.
 

Za jedostavan nadzor i upravljanje korisnicima te za više sigurnosti potreban je software. DOM elektronska kvaka i elektronski cilindar uz unapređenje softwareom DOM ENiQ Access Management nudi možda najveću razinu sigurnosti u branši.

Više o elektronskim sigurnosnim sustavima pogledajte ovdje.


DOM ENIQ Guardian® Mifare

DOM ENIQ Guardian® Mifare
… više
DOM ENIQ® Pro Mifare

DOM ENIQ® Pro Mifare
… više


DOM ENIQ Guardian S - za vanjska vrata

ENIQ Guardian S – za vanjska vrata

DOM ENIQ Guardian - za interijer

ENIQ Guardian – za interijer

DOM ENIQ Pro

ENIQ Pro – predstavljanje

DOM ENIQ Easy Flex - predstavljanje

ENIQ Easy Flex – predstavljanje

DOM Mifare - bežična kontrola pristupa

DOM bežična kontrola pristupa


 

Sigurnosni sistemi zaključavanja

Mehanički sigurnosni sistemi zaključavanja za posebno osjetljiva područja pružaju najvišu razinu sigurnosti. DOM predstavlja vrhunac domišljate inženjerske kreacije, sigurnosni cilindar ix Saturn.


ix Saturn

DOM ix Saturn
… više


DOM ix Saturn

DOM ix Saturn – predstavljanje

DOM ix Saturn - sistem zaključavanja

ix Saturn – sistem zaključavanja


DOM ix Saturn

Profilni cilindar najviše razine DOM ix Saturn
( 1,20 MB)
DOWNLOAD


U mehanički sigurnosni sistem zaključavanja moguće je inkorporirati sigurnosni lokot najviše razine sigurnosti s kaljenom locnom i kaljenim tijelom – DOM 777 P391.

DOM 777 P391

DOM 777 P391
… više


Optimalno rješenje je integracija mehaničkog sistema zaključavanja i kontrole pristupa jer pojedina vrata ili situacija će tražiti najbolju opciju u mehaničkom sistemu zaključavanja.
 

Sigurnosna brava

DOM CR DUAL MRX + BLOC sigurnosna brava s 2 mehanizma zaklučavanja vrata nudi top razinu sigurnosti za vrata.
 
Patentirani sef ključ sa zaštitom od novlaštene izrade ključeva te zaštitom protiv inteligentnih provalničkih metoda kroz patentiranu tehnologiju NO-WAY. Donji dio brave koristi tehnologiju TUTOR, sustav blokade brave u slučaju napada na cilindar (lomljenje) te se onemogućuje neovlašteni ulazak.
 
Više o sigurnosnim bravama pogledajte ovdje.


DOM CR DUAL MRX + BLOC

DOM CR DUAL MRX + BLOC
… više


DUAL

DOM CR DUAL MRX + BLOC


DOM CR Serrature sigurnosne brave

DOM CR Serrature sigurnosne brave letak
( 680 KB)
DOWNLOAD


 

Hidraulički zatvarači

Prostor ureda mora biti vizualno čist, profesionalan, a vrata moraju biti zatvorena. Tredovi u uređenju su takvi da se okov skriva te da je minimalan.
 
U programu hidrauličkih zatvarača izabiremo DOM TELESCO Insert7500 koji je skroz skriven u vratnicu te Pro6500 koji je snažan model za ulazna i teža vrata, ali mekane opruge te dozvoljava svima lagan ulazak u objekt bez otpora na vratima.
 
Više o hidrauličkim zatvaračima pogledajte ovdje.


Insert7500

Insert7500
… više
Pro6500

Pro6500
… više


DOM TELESCO Hidraulički zatvarači

Pregled DOM TELESCO hidrauličkih zatvarača
( 1,23 MB)
DOWNLOAD


 

Antipanik brave Afora

Antipanik brave na 1 točku zatvaranja su najčešća opcija bez obzira o kojoj vrsti vrata je riječ (drvena, metalna, aluminijska ili PVC). Asortiman Afore pokriva sve situacije, od jednokrilnih do dvokrilnih vrata. Afora je atestirana za montažu na protupožarna vrata.
 
Više o antipanik bravama pogledajte ovdje.


Afora 2100

Afora 2100
… više


DOM TELESCO Antipanik brave

Pregled DOM TELESCO antipanik brava
( 1,09 MB)
DOWNLOAD