TCC-diplome
Titan akademija svojim partnerima osigurava edukaciju za profesionalan ulazak u posao. Svaki servis počinje od osnovnog stupnja – TITAN 1 (TITAN COPY CENTER) i može se unaprijediti u viši stupanj.

Sva edukacija se održava u prostoru TITAN-Zagreba d.o.o.. Po potrebi možemo napraviti edukaciju i kod servisa, ali samo skraćeni program.
Edukacije se održavaju po potrebi, a termin se dogovara unaprijed 1 – 2 tjedna.

MODULI EDUKACIJE:

TITAN 1 (TITAN COPY CENTAR) – početni nivo (izrada ključeva)

izrada svih vrsta nepatentiranih ključeva
preduvijet: servis mora imati odgovarajuću opremu
 

TITAN 2 – viši nivo (izrada i servis jednostavnih sistema zaključavanja)

jednostavni sistemi zaključavanja: B profil, W profil, K66 …
preduvijet: servis mora imati odgovarajuću opremu
 

TITAN 3 – najviši nivo (izrada i servis kompleksnih sistema zaključavanja)

profesionalna razina izrade sistema zaključavanja u patentiranim profilima TITAN i DOM: TL, ix 6 SR, ix Gamma, ix DAS, Sigma Plus
preduvijet: servis mora imati minimalno jedan patentirani profil te odgovarajuću opremu
 
Po završetku edukacije polaznici će dobiti certifikat i ovlaštenje TITAN-a za izradu TITAN i DOM ključeva i sistema zaključavanja ovisno o dobivenom stupnju edukacije.
 

BRZI SERVIS ZA AUTO KLJUČEVE

izrada auto ključeva i kloniranje čipova
preduvijet: servis mora imati iskustvo u izradi cilindričnih i običnih auto ključeva bez čipa barem 6 mjeseci do 1 godinu
 
Po završetku edukacije polaznici će dobiti certifikat i ovlaštenje TITAN-a za uporabu klonera za auto čipove 884 Decryptor Mini te izradu auto ključeva.
 

PREPORUKA:

Za početnike u ključarskom poslu prvi potez je krenuti raditi sa strojem za ključeve TITAN Easy (za klasične ključeve). Nakon 6 mjeseci preporučujemo unapređenje servisa sa strojem za specijale, TITAN Punto. Za izradu ključeva koristite original TITAN neobrađene ključeve, a za ostale ključeve marke KEYLINE.

Za iskusne ključare koji žele servisirati TITAN cilindre, lokote, bravice, odnosno slagati sisteme zaključavanja mogu izabrati između dva programa – TITAN 2 ili TITAN 3.

Za slaganje sistema radi brže izrade i boljeg servisiranja kupaca preporučujemo automatske elektronske strojeve za izradu ključeva NINJA za klasične profile te NINJA VORTEX za specijale (ključevi s rupicama). NINJA VORTEX ima i funkciju signiranja. Jednim potezom reže ključ i signira bez mijenjanja svrdla ili pomicanja ključa.

Servisi nižeg stupnja mogu se unaprijediti ulaganjem u profile i opremu.
Za dodatne informacije obratite se Odjelu sistema zaključavanja (sistemi@titan-hrvatska.hr).