generalnii-kljuc-shema
Sistem se preporučuje za velike objekte koji su podijeljeni na više manjih jedinica ili odjela (Odjel A, B, C …). Više osoba koristi glavne ključeve (primjerice voditelji odjela) s kojima otvaraju/zatvaraju samo glavni ulaz u zgradu te ulaz u odjel i sve urede u tom odjelu, ali pojedinac ima pristup u odjel te samo u određene prostor unutar odjela (primjerice djelatnik pristupa u svoj ured – ključ 1, 2, 3, 4 …). Sistem je sastavljen iz više sistema glavnog ključa, a povezuje ih GENERALNI KLJUČ, kojim ovlaštena osoba (primjerice generalni direktor tvrtke) otvara/zatvara sve prostore. Sistem generalnog ključa može se na zahtjev klijenta dopuniti s dodavanjem grupa, koje otvara grupni ključ (primjerice u slučaju oformljavanja novog odjela).

Sistem generalnog ključa se sastoji od niza grupa različitnih razina ovlasti gdje grupe mogu imati i podgrupe, koje se mogu i križati, ali generani ključ je taj koji otvara sva vrata.

Rješenje za objekte bilo koje namjene te za srednje tvrtke s rastućom i promjenjivom organizacijom. TITAN i DOM imaju mogućnost isporučiti sistem zaključavanja za više od 50.000 idividualnih korisnika tog sistema.